BLOG 1 | 5x de mooiste opbergers voor je sieraden!

We hebben er allemaal wel eens last van, je hebt mooie nieuwe sieraden gekocht maar weet niet zo goed waar je ze moet opbergen. Ze belanden allemaal op een hoopje, met als gevolg dat als je een keer 'n ketting om wilt doen je eerst een kwartier bezig bent met uit de knoop halen. Herkenbaar, toch? Speciaal voor jou hebben we de allerleukste sieraden displays geselecteerd. 

 

DISPLAY 1 

Dit handige display is speciaal voor het ophangen van je oorbellen. Zo kun je in één oogopslag zien welke oorbellen je hebt hangen. Hoef je dus nooit meer te zoeken!

Het fijne aan deze display is voornamelijk de grootte, extra handig als je veel oorbellen hebt. De hoogte van deze display is ongeveer 26 cm. Door de ruimte tussen de verschillende rijen krijgen zelfs je oorhangers een goede plek. Hoe fijn is dat?!

Door de combinatie van het zwart, met een houten onderkant zorgt ervoor dat het display niet in de kast verdwijnt. Het mag best een mooi plekje in de kamer krijgen. Tip: om er voor te zorgen dat je display minder rommelig overkomt, kies er dan voor om de oorbellen te groeperen. Hang bijvoorbeeld alle oorhangers op één rij, net als alle je studs en je oorringen. Op die manier ontstaat er een rustiger beeld. Probeer maar ’ns!

DISPLAY 2

Gouden sieraden display

Aan dit sieraden display kun je niet alleen je oorbellen kwijt, maar ook kettingen of armbanden die voorzien zijn van een sluiting. Het leuke aan dit display is dat het een echte accessoire is voor je kamer. Door de gouden kleur kun je hem prima etaleren in je vensterbank of op je make-uptafel! Het display is niet zo heel erg groot, maar je kunt er voor kiezen om je dagelijkse sieraden hier aan op te hangen. Iedereen wil namelijk langer genieten van haar sieraden. Doe daarom voor het slapen gaan je sieraden af, op die manier zullen ze langer mee gaan! 

De hoogte van het display is ongeveer 22 cm. Het display is gemaakt van brass metaal, waardoor de kans op verkleuren zo minimaal is. 

DISPLAY 3 

Als je een paar dagen op reis gaat neem je vaak verschillende sieraden meenemen. Op die manier kun je afwisselen, zo ga je bij het eten liever voor chique en bij een dagje strand verwissel je de statement ketting voor een schelpen choker. Hoe goed je de sieraden ook probeert op te bergen, je bent altijd bezig met het uit elkaar halen van de kettingen en oorbellen. Daarom zijn wij helemaal verliefd op dit té gekke sieradendoosje! 

Het sieradendoosje heeft veel opbergruimte, dus wees niet bang; je kan hier heel veel sieraden in kwijt! Het is een twee-laagse sieradendoosje, waar niet alleen ringen en oorbellen in kwijt kunnen, er zijn namelijk ook speciale hangertjes waar je je kettingen aan kunt hangen. Ideaal voor als je een keer op reis gaat! 

Heb je liever niet dat al je sieraden in het zicht hangen, zoals de andere sieraden displays? Ruim ze dan gemakkelijk in dit doosje op. Leg je horloge er in, klepje dicht en je sieraden zijn netjes opgeborgen. Handig! 

DISPLAY 4 

We hebben ze allemaal wel. Sieraden die je eigenlijk niet weg doet, maar liever ook niet draagt. Ze hebben een speciale betekenis voor je, waardoor je sneller bang bent om deze te verliezen wanneer je ze dragagt. Precies om die reden hebben wij deze sieraden displays in huis gehaald. Deze sieraden displays T-vorm zijn perfect om je waardevolle gouden sieraden een prachtig plekje te geven. 

Door de houten onderkant staat het display extra stevig. De combinatie met het gouden zorgt er voor dat er een luxe uitstraling wordt gegeven aan het display. Je hoeft je sieraden dus niet langer meer te verbergen. Ze mogen een speciaal plekje in de kamer krijgen! 

Er zit een verschil in hoogte, waarbij de hoogste 14 centimeter is. De displays worden los verkocht. Wil je een speels effect creëren? Ga dan voor verschillende hoogtes, op die manier is het beweeglijk. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het rustig te houden. Ga dan voor één sieraden display, met je mooiste sieraad er in. Zo wordt het een echt pronkstuk van je kamer, wie wil dat nou niet?! 

 

DISPLAY 5

Dit soort display hebben we net al voorbij zien komen, maar toch is deze nét iets anders. En zijn wij ook helemaal gek op dit display! Waarom? Omdat je hier meerdere sieraden aan kwijt kunt en het gewoon een mooie accessoire is voor op je kaptafel. Door de verschillende hoogtes van de standaards blijf je al je sieraden goed zien. Hiermee wordt er voorkomen dat de sieraden achter elkaar gaan hangen. Dat is fijn, want je wilt immers dat al je sieraden goed zichtbaar zijn. Toch?

Let wel op dat deze standaards geen opening of sluiting hebben. Op die manier zijn ze alleen geschikt voor sieraden die voorzien zijn van een sluiting. Zoals bijvoorbeeld de oorringen of armbanden

Vanaf nu zullen jouw sieraden nooit meer in de knoop zitten! Neem eens een kijkje bij al onze anders sieraden displays. Wie weet zit er wel iets voor jou tussen! 

© 2019 - 2021 My MOON style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel